Midtbygget ! Et fullservice miljøbygg med topp moderne kontorlokaler rett ved bybanestopp, flyplass og hotell

Lønningsveien 49, 5258 Blomsterdalen

Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Garasje/Parkering, Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Fana

Ikon for område

Areal:

250 - 4000 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Næringsmegler

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Bergen Business Park - regionens mest komplette kontordestinasjon, utviklet med ett mål for å øyet, å skape en kontordestinasjon i verdensklasse, hvor forutsetningene for vekst og utvikling er best mulig. Midtbygget tilbyr et pulserende miljø, innovative løsninger, og skreddersydde lokaler for leietakerne. Fortell oss hvordan dere ønsker morgendagens kontorer, så finner vi de gode løsningene sammen.

I Midtbygget kan vi tilby et spennende kontormiljø med det lille ekstra. Bygget er andre kontorbygg som står ferdig i Bergen Business Park, og ligger kun få meter fra Bybanestopp, og terminalbygget på Bergen Lufthavn Flesland. Gjennom moderne arkitektur, og med svært god eksponering vil Midtbygget være sterkt identitetsskapende for leietaker. Den strategiske beliggenheten ved flyplassen vil også, sammen med stor grad av service fasiliteter, gi leietaker en effektiv og innovativ hverdag.

Noen få skritt over torget ligger Comfort Hotel Bergen Airport der hotellets hyggelige restaurant fungerer som kantine for Midtbyggets leietakere, og der hotellets møteromavdeling gir ekstra kapasitet ved behov. Det er etablert garasjeanlegg med ladepunkter for el-bil i Midtbyggets underetasje med direkte adkomst til kontorene. Det samme gjelder innendørs sykkelparkering med fullt garderobeanlegg, og tørkerom. Leietakere tilbys også treningsfasiliteter på hotellet.

I Bergen Business Park er det fokus på fleksibilitet og møte mellom mennesker. Her kan du finne arbeidsplasser i co-working-stasjoner, mulighet for et raskt møte og en kaffekopp i parkens utvidede "airport-lounge", eller du kan ha lengre møter og konferanser i møteromsavdelingen.

Midtbygget har høy standard og miljøvennlig moderne arkitektur hvor hele prosjektet er utviklet i tråd med styringsverktøyet BREEAM Communities. Bergen Business Park har vært pilotprosjekt for bruk av BREEAM Communities og er første prosjekt på Vestlandet som har fått miljøsertifisert en områdeutvikling. I tillegg er Midtbygget sertifisert som BREEAM Excellent, noe som innebærer høye krav til miljø på materialbruk, energiløsninger og redusert ressursforbruk.

Midtbygget har også et meget lavt energiforbruk. Bygget ligger på ca. 80 kWt pr. kvm., mens et gjennomsnitts kontorbygg i Norge ligger på ca. 166 kWt pr. kvm.

Utleier tilbyr fleksible og arealeffektive planløsninger som egner seg for en eller flere brukere pr plan. Sirkulasjon og kjerner er bygget på en slik måte at det sikrer mest mulig fleksibilitet for møblering av arbeids-arealer og samtidig sikrer best mulige kvaliteter i arbeidssonene.

Besøk byggets hjemmeside på www.bergenbusinesspark.no.

Bergen Business Park tilbyr del lille ekstra! Ta kontakt med oss så finner vi gode løsningene sammen.

Beliggenhet

Bergen Business Park er en ny og innovativ næringspark, ved Vestlandets største trafikknutepunkt, Bergen Lufthavn Flesland. Midtbygget ligger kun 2 minutters tørrskodd gange fra flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Herfra kan du reise til Bergen sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 96
Bruksnr: 110

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.