Media City Bergen - Innovative kontorlokaler i pulserende kontormiljø

Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

400 - 800 m²

Ikon for område

Etasje:

8

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Næringsmegler

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Moderne og innovativt fullservice kontorbygg med høy standard, fantastisk beliggenhet og storslått utsikt over Bergen sentrum. Media City Bergen tilbyr særdeles attraktive kontorlokaler i et høyteknologisk bygg med bla. kaffebar, restaurant, møteromsenter og auditorium. MCB har landets største utvendige medieskjerm på hele 180 kvadratmeter samt en 130 meter lang nyhetsticker som går over hele byggets fasade mot Lars Hilles gate.

Media City Bergen i Lars Hilles gate 30 er med sine nesten 46 000 kvadratmeter det største næringsbygget i Bergen sentrum. Fra tårnetasjene er det en fantastisk 360 utsikt. Her kan du se byens syv fjell fra Bergens mest spennende arbeidsplass midt i sentrum. Dette skaper en unik ramme til de moderne og lyse arbeidsplassene. Byggets utforming gir varierte muligheter til innredning og kan skape et enestående miljø for din virksomhet. Trådløst internett i bygget medfører stor frihet for leietakerne til å arbeide også utenfor sin kontorplass i et av byggets mange sosiale soner.

Hjertet og hovedpulsåren i MCB er det fantastiske atriumet i byggets første etasje. Dette er et naturlig samlingspunkt for alle leietakere og besøkende i MCB. Her er det etablert en innbydende kaffebar med inspirerende kunst på veggene og en avslappet stemning. Her finner man også det spennende restaurantkonsept Friends of Food som tilbyr ulike retter inspirert av verdens matmetropoler. Her er alt tilrettelagt for at du og dine kollegaer kan nyte en god lunsj sammen, eller slå av en prat med andre leietakere over en kopp kaffe.

Som leietaker i MCB kan du leie ferdig møblerte lokaler tilpasset din bedrift eller kjøpe direkte på huseiers betingelser. Sammen kan vi kartlegge deres behov, mål og ønsker og skape fremtidens kontorløsninger som er smarte, trivelige og miljøvennlige. Møbelkonseptet er et tilbud til alle leietakere og gir deg markedets beste betingelser med markedsledende leverandører.

Visjonen bak MCB er å skape et internasjonalt ledende miljø for innovasjon og kunnskapsutvikling innenfor mediefeltet gjennom å koble ulike medie-, teknologi-, utdannings- og forskningsmiljøer sammen i en næringsklynge. Men MCB er ikke bare for de store medieaktørene. Målet er å skape et hus for leverandører, gründere, samarbeidspartnere og store og små selskaper som alle ser seg tjent med å være sammen i Nordens nye mediehus.

Utleier

Entra utvikler, leier ut og forvalter attraktive og miljøledende lokaler, og utøver aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. De eier og forvalter cirka 1,3 millioner kvadratmeter, fordelt på 92 bygg. Daglig benytter over 30 000 personer bygg som er eid av Entra.

Entra er en bedrift med fokus på miljøsatsing. Å velge miljøriktige lokaler skal lønne seg. Med grønne fordelsavtaler samarbeider leietakere og Entra for å finne miljøfornuftige løsninger til gevinst både for leietaker og miljøet.

Beliggenhet

Bygget har en meget sentral og strategisk god beliggenhet ved inngangen til Bergen sentrum. Rett utenfor bygget i Lars Hilles gate har bybanen stopp. Det er også kort gangavstand til både tog, buss og byens største parkeringshus. Området rundt MCB har vært gjennom en betydelig transformasjon de siste årene og fremstår meget attraktivt. Som leietaker i MCB har du gangavstand til alle servicetilbud byen har å tilby.

Innhold

Servicetilbudet i MCB gjør det enkelt og effektivt for deg som leietaker. Felles resepsjon, møteromsenter, restauranter, vakthold, renhold, post- og varemottak samt handyman-tjenester utgjør basen i servicetjenester du som leietaker vil få i MCB. I kjelleren er det også egen sykkelparkering og sykkelservice med verktøy og utstyr tilgjengelig. Her finner du også garderober med dusj.

Tilstand

Eiendommen har gjennomgående høy standard og leiearealene fremstår som delikate og attraktive både hva gjelder innredning og materialvalg. Store vindusflater gir rikelig med lys og bidrar til god romfølelse. Bygget har også gode tekniske anlegg og særdeles flotte fellesarealer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.