Næringsbygg med sjel skapt av gjenbruk og smart teknologi

Krokatjønnveien 11C, 5147 Fyllingsdalen

Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Andre, Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Fyllingsdalen

Ikon for område

Areal:

200 - 2000 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Video

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Partner

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere K11C, en 20-åring som er smart, fremtidsrettet, areal- og energieffektiv med hjerte for gjenbruk, ombruk og sambruk. K11C er et bærekraft konsept med mål om å være en samarbeidsplass som både fornyer, inspirerer og legger til rette for at leietakerne kan nå sine mål om å være en fremtidens arbeidsplass. I et bærekraftperspektiv er gjenbruk av eksisterende bygg et mye bedre alternativ enn å bygge nytt, og i den analysen ligger også at 80 % av dagens bygningsmasse skal bestå i 2050.

Vårt fokus på bærekraft har preget ombyggingen i K11C fra dag en, for i tillegg til teknologi og gjenbruk er vi opptatt av samhandling mellom mennesker og livet på gateplan. Derfor har vi skapt et sjarmerende samhandlingsområde med møteromssenter, podcastrom, kafe, bakeriutsalg, artige detaljer og mye kunst - til glede for leietakere og andre som besøker bygget. Vi håper at K11C blir et foregangsbygg innen bærekraftig eiendomsutvikling, for å jobbe med noe som virkelig bidrar til å redusere fotavtrykket er både inspirerende og nødvendig. Vi har pusset opp fellesarealene i første etasje basert på vårt bærekraftperspektiv. Vi benyttet stort sett materialer som allerede fantes i bygget og oppgraderte i stedet med farger og moderne løsninger. Vi beholdt hele 80% av materialene, noe vi er svært fornøyde med. Gjenbrukstankegangen vår viste seg å engasjere og begeistre, noe som førte til at hele 70% av bygget ble utleid på kort tid. Sammen med leietaker har vi hatt gode tilpasningsprosesser basert på gjenbruk. Vi har blant annet demontert, flyttet og remontere materialer, noe som har kommet leietakerne til gode økonomisk. Selv om mye av materialene er gjenbruk, er løsningene ny, moderne og høyteknologisk.
Vår gjenbrukstankegang har knyttet til oss spennende leietakere som blant annet Eviny Solutions, Hjemmebaserte Tjenester Fyllingsdalen og Laksevåg, Matgal, Proptech Bergen og FN Elektro, men vi har plass til flere!

K11C har en supergod beliggenhet tett på vakre Kanadaskogen med kort vei til torg, restauranter og flere attraktive butikker. I tillegg er det bare noen minutters gange til Oasen Storsenter. Umiddelbar nærhet til offentlig transport og innfartsårene i Bergen, samt meget god parkeringsdekning. Her har vi gleden av å kunne tilby fleksible og flotte kombinasjons- eller kontorlokaler. Overta gjerne lokalet slik det står, puss opp selv eller få skreddersydde løsninger etter behov. Størrelsen på bygget, etasjenes utforming og gode fellesfasiliteter gir rom for mange muligheter og konsepter. Første etasje inneholder blant annet sykkelparkering, miljøstasjon og varemottak med kjøreport. Vi har også ledig lagerareal med takhøyde på ca. 4m, perfekt for bedrifter som har behov for kombinasjonslokaler. Har bedriften aktive ansatte som digger å trene, ønsker vi velkommen til Sky Fitness som kun ligger noen minutters gange fra K11C. Lokalet er lyst, trivelig og spekket med moderne treningsutstyr.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv plassering i Fyllingsdalen, like utenfor Bergen, nærmere bestemt Spelhaugen. Dette er et område i naturskjønne omgivelser, med vakre Kanadaskogen som nærmeste nabo, samt torg, restauranter og flere attraktive butikker. Herfra er det kort vei til de fleste hovedveier og innfartsårer, hvor en enkelt kommer seg både til sentrum, Flesland og Bergen vest på kort tid. Fra eiendommen til Bergen sentrum tar det ca. 7-10 minutter med bil og til Flesland ca. 15 minutter. Det er svært god offentlig kommunikasjon med buss og Bybane, sistnevnte har sin første tur til Fyllingsdalen mandag 21.november.

Tilstand

Vi tar datadrevne valg for alle avgjørelser og har inngått et samarbeid med norske Airthings, og foretar i dag målinger og analyser som gir oss full oversikt over luftkvaliteten på detaljnivå. Vi måler og analyserer temperatur, fuktighet, lufttrykk og radon i nåtid. På denne måten kan vi enkelt avsløre feil på både innstillinger og programmering. Med slik spennende teknologi og sensorikk kan vi verifisere at alle leietakere har de beste forholdene for helse og produktivitet. Vi kan stolt meddele at K11C er det første bygget i Bergen som ble sertifisert på innendørs luftkvalitet. Vi henter også ut viktige data om strømforbruket ved hjelp av et analysesystem fra et norsk startupselskap.

Vi har også startet en digitaliseringsprosess for mer effektiv drift. Nøkler og brikker er byttet ut med Unloc, en smartlås som åpnes med mobilen. Vi kan enkelt dele digitale nøkler med leietakere eller andre som trenger tilgang til bygget, men uten å være fysisk tilstede. Behovsstyrt renhold ble iverksatt da pandemien førte til økende grad av hjemmekontor. Små sensorer på eksempelvis toalett- og møteromdører måler den konkrete bruken og danner grunnlaget for renhold. Fjerning av unødvendige oppgaver hjelper miljøet, skaper fleksibilitet, øker effektiviteten og reduserer kostnader.

Teknologi er fremtiden og sammen med Proptech Bergen tester vi for tiden ut robothunden Lassie som er ment å være driftssjefens beste venn. I første omgang er målet å sende den ut på enkle oppdrag for å avlaste driftsavdelingen, som for eksempel når en sensor eller alarm utløses. For tiden er Lassie mest opptatt av å vise partytriks, men så er han jo også bare en valp.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 669
Bruksnr: 22

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.