Innflyttingsklare og topp moderne kontorlokaler i prestisjebygget OK22

Olav Kyrres gate 22, 5014 Bergen

Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Andre, Kontor

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

235 m²

Ikon for område

Etasje:

7

Ikon for område

Overtakelse:

01.11.2022

Meglere

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Partner

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Bredbåndstilknytning, Heis, Kantine

Beskrivelse

Vi har nå gleden av å kunne tilby et ledig lokale i prestisjebygget til Nordea Liv Eiendom i Olav Kyrres gate 22. Bygget var nylig gjenstand for en total rehabilitering og oppgradering, hvor det var stort fokus på miljø og gjenbruk, noe som har resultert i miljøsertifisering Breeam Very Good. MAD Arkitekter hadde arkitektoppdraget, og bygget fikk seg et betydelig løft utvendig, blant annet med større vinduer og hevet tak i 7. etasje.
Totalt er bygget på 8500 kvm fordelt på 9 etasjer, og bygget huser flere spennende leietakere som Nordea, BAHR, Helseklage, BKP og Privatmegleren. Her er alt av fasiliteter som forventes i et moderne kontorbygg, herunder kantine (Søtt & Salt), felles møterom, treningsrom, garderober, sykkelparkering og felles takterrasse.

De ledige kontorlokalene ligger i byggets øverste etasje, vendt mot Olav Kyrres gate / Vaskerelven. Det er gjennomgående høy standard med teppeflis, LED belysning og glassvegger. Inndelingen er fleksibel, enten en ønsker åpne landskap eller cellekontorer, så lokalet passer for de fleste virksomheter.

Lokalet er ledig og klart for innflytting omgående. Ta kontakt for å avtale visning, eller dersom det er ønskelig med ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Olav Kyrres gate 22 har en meget sentral og attraktiv beliggenhet, midt i Bergen sentrum. Bygningen strekker seg over en hel kvartallengde mellom Olav Kyrres gate og Christies gate, med hovedinngang fra Vaskerelven. Det er kun 200m gange til bybanestoppet ved Byparken, og ca 100m til bussholdeplassene ved Festplassen. Dersom en er avhengig av bilparkering, er det mange muligheter blant annet i GriegGarasjen, KlosterGarasjen eller ByGarasjen. Her er en midt i smørøyet med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 1377
Bruksnr: 164

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.