Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

330 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

01.07.23

Beskrivelse

Solheimsviken er et spennende og attraktivt næringsområde som rommer en rekke spennende aktører innen finans, teknologi og helse. Området er stadig i utvikling, og har et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, promenade og flotte felles grøntområder. Når blir det ledig moderne kontorlokaler i nyere kontorseksjon med mulighet for parkering i kjeller. Lokalene kan tilpasses leietaker med tanke på både overflater og ønsket planløsning.

Beliggenhet

Det nye bolig og næringsområdet i Solheimsviken er en ny pulserende videreføring av sentrum med særpreg og identitet.
Her er kafeer, restauranter, dagligvarebutikker og andre servicefunksjoner tett på, med blant annet Sumo sushi og Rema 1000 som en av de nærmeste naboene.

Etablering av ny gang og sykkelbro binder Damsgård/Solheimsviken sammen med sentrum og bedriftene på Marineholmen. Det er også både bybane- og busstopp like i nærheten, samt 20 parkeringsplasser på området.

Ta kontakt for visning eller et uforpliktende tilbud.

Innhold

Etasjen består av kombinerte løsninger som inkluderer åpne arbeidslandskap, cellekontorer, multirom, møterom og sosiale soner. Dette vil tilrettelegges og justeres etter leietakers ønsker og behov. Lokalet ligger i 2. etasje med et areal på totalt 330 kvm.

Tilstand

Generelt leveres bygget med pent opparbeidet fellesarealer, godt lys innslipp, utsikt mot sjø, heis, ventilasjon med kjøling, toaletter, vaskerom, boder, garasjeanlegg i 1. etasje med sykkelparkering, automatiske dører, lysstyring, radiatorer på vegg til oppvarming, samt god støy isolering.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.