Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri

Ikon for område

Område:

Fana

Ikon for område

Areal:

144 - 370 m²

Ikon for område

Etasje:

2

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Næringsmegler

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport

Beskrivelse

Det blir nå ledig lokaler i nytt moderne helsebygg ved Lagunen kjøpesenter med unik profilering mot hovedvei og god parkeringsdekning rett utenfor døren. Bygget er leid ut til Kiwi, fastlege, og Bergen Idrettsklinikk. Det er kun ledig 370 kvm i 2. etasje, og ca 140 kvm i 1. etasje. Bohus er ferdig med oppgradering av sitt eksisterende bygg med nye moderne fasader. Ta gjerne kontakt for gjennomgang av prosjektet og eventuelt visning på tomten.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt handelsområde med høy aktivitet og hvor det er sjelden ledige arealer. Nå blir det mulig å få skreddersydde arealer med unik profilering mot hovedvei, og hvor all trafikk mot Lagunen kjører forbi på utsiden av bygget. Området opplever en god vekst med stor utbygging ved Lagune Parken som består av mange ulike type virksomheter.

Innhold

Tegninger som foreligger er et forslag til løsning og kan endres av leietaker. Utleier er åpen for å skreddersy løsning til ny leietaker.
Vi vil bestrebe oss på å tilby konkurransedyktige leiepriser, som er avhenger blant annet av hvor stort areal en leier, hvilken standard og utstyr som tilpasses i lokaler og hvor lang leiekontrakt som inngås. Se også vedlagte plantegning og snitt tegning av bygget.

Tilstand

Utbygger har bygget et attraktivt bygg med en god arkitektonisk utforming. Bygget vil fremstå som et moderne og tidsriktig bygg. Arealet vil bli overlevert ferdig innredet og klargjort med funksjonelle og komplette tekniske installasjoner.

Teknisk/energi: Oppføres ihht. TEK17. Nybygget vil være energieffektivt og med behovsstyrt lys, oppvarming og ventilasjon. Utleier vil legge til rette for optimale løsninger i samråd med leietakers ønske/behov.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.