Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel, Kontor, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

500 - 6129 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Q2-Q3 2024

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Garasje/P-plass, Kantine, Kjøreport

Beskrivelse

Moderne, bærekraftige kontorlokaler i en lun atmosfære.

Som leietaker i Krohnen er alt tilrettelagt for en trygg, effektiv, bærekraftig og friksjonsfri arbeidshverdag. Fra hovedinngangen i Damsgårdsveien kommer du rett inn i
byggets sosiale kjerne kjerne. En stor, varm, sosial sone med grønne planter, moderne møbler, synlig treverk og en lun atmosfære. Her møter du både et mingleområde, en klimavennlig og spennende personalrestaurant, samt moderne møterom.

Stor fleksibilitet for leietaker.

Byggets etasjer bestå av kombinerte løsninger som inkluderer åpne arbeidslandskap, cellekontorer, multirom, møterom og sosiale soner. Leietaker kan i stor grad være med i byggeprosessen, og påvirke både kvaliteter og planløsning i sitt nye lokale. Krohnen bygges med stor fleksibilitet til kunne å tilpasse seg flere ulike bruksområder. Bygget får gode tekniske kapasiteter og etasjehøyder for et langt liv som tåler ombygginger og vekslende bruk. Krohnen vil ha stor
fleksibilitet og elastisitet. Her kan man vokse eller redusere leieearealer om tidene utløser endrede behov. De trådløse Wi-Fi løsningene gjør mobiliteten stor.

BREEAM-NOR outstanding- og NOLL CO2-sertifi

Krohnen har byens hittil høyeste BREEAM-NOR-poengsum, og er det andre næringsbygget i Bergen som oppnår nivået, outstanding. Det mottatte sertifikatet for prosjekteringsfasen fra Grønn Bygg allianse viser en oppnådd poengsum på over 93, og kravet for å oppnå BREEAM-NOR outstanding-sertifiseringen er en poengsum høyere enn 85. Krohnen er også det første bygget i Norge til å motta NOLLCO2-sertifisering.

Følgende har vært utslagsgivende for sertifiseringen:

• Massivtre fra Splitkon
• Lavkarbon ekstrem-betong
• Fossilfri byggeplass
• Gjenbruk
• Sjøvannskjøling fra Marineholmen Ocean Energy
• Solcellepaneler

Beliggenhet

Sentralt i Innovasjonsdistriktet - Solheimsviken

Krohnen har fantastisk beliggenhet i maritime omgivelser med pent opparbeidet kaipromenade, båthavn og flotte møteplasser. Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen byr på et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, dypvannskai og grøntanlegg. Det er rikelig med kollektiv transport like utenfor inngangsdøren,
og det er flotte sykkel- og gangveier i området. Fra eiendommen er det kun en kort spasertur til du er midt i Bergen sentrum. Det er god parkeringsdekning i umiddelbarnærhet til eiendommen.

Innhold

Utleier vil tilpasse både areal og utforming av lokaler iht. leietakers behov. Ta gjerne kontakt med megler for visning av bygget eller et tilbud på ønsket areal.

Som leietaker i Krohnen får du i tillegg til topp moderne, bærekraftige lokaler en rekke fordeler gjennom GC Rieber Eiendom PLUSS:

Mulighet til å leie parkering og båtplass i marina
Sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter
Medlemskap i Bildeleringen
Mulighet til å leie eksterne møterom. Du finner en oversikt på vår nettside www.moteplass.gcrieber-eiendom.no
Profilering på bygg og i vårt informasjonsmagasin Visjon

Parkering i Solheimsviken og parkeringsanlegg

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 49
Bruksnr: 158

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.