Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Kontor, Produksjon/Industri, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

190 - 380 m²

Ikon for område

Etasje:

1

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Beskrivelse

Sjelden mulighet til å leie næringslokaler i signalbygg innerst i Vågen med nydelig utsikt. Det blir nå ledig 380 kvm i 1. etasje med god takhøyde og store vinduer mot både C. Sundts gate og Vågen. Lokalene passer ulike type virksomheter, og utleier er positiv til å skreddersy lokaler etter leietakers behov. Det er generelt gode kvaliteter i lokalet, samt egen terrasse vendt mot Vågen. Lokalene passer til ulike segmenter som kontor, showroom, butikk, undervisning, restaurant, m.m. Ta gjerne kontakt med megler for visning eller mer informasjon om lokalet.

Beliggenhet

Blaauwgården ligger vakkert til ved sjøkanten i C.Sundtsgate med svært godt synlig i Bergen sentrum, og har siden oppføringen vært en selvskreven del av byens identitet. Bygget er plassert på en av byens beste tomter med unik profilering, og sentral beliggenhet med kort vei til alle fasiliteter.

Det er kort avstand til alt av kollektive reisealternativ herunder buss, taxi, flybusstopp, Bybane og hurtigbåtterminal. Det tar maksimalt 2 minutter fra tidspunktet du spaserer ut hovedinngangen til du står i heisen i Klostergarasjen. Og det finnes også flere andre p-alternativ i nærområdet.

Innhold

Blaauwgården er tegnet av arkitekt Leif Grung i 1936. Grung har fortolket de tradisjonelle sjøbodene i et funksjonalistisk formspråk, hvor resultatet ble et nytt signal bygg i Bergen. Det ledige lokalet ligger i 1. etasje på 380 kvm BTA med flott glass inngang, og god takhøyde. Lokalet har flere store vinduer mot sjø og nydelig utsikt over Bergen by. Det er generelt lite søyler i etasjen, noe som gir god fleksibilitet på hvordan planløsning kan utformes.

Tilstand

Blaauwgården holder generelt god standard hvor alle tekniske anlegg og innretninger på bygget er av nyere dato herunder lysarmaturer og annen teknisk infrastruktur. Det kan nevnes full fasaderehab i 2014, ny heis 2011, og nytt ventilasjonsanlegg for 1. etasje i 2022.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.