Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Andre, Kontor, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

411 m²

Ikon for område

Etasje:

2

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Partner

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kantine

Beskrivelse

Sandviksboder 1 ble tegnet av stadskonduktør Kaspar Hassel, og bygget av Bergen Kommune i 1919. Bygningen, som het Bergens Kommunale Slagtehus- og Kvægtorvanlæg, ble drevet av kommunen helt frem til 1970, og var således en av Bergens største arbeidsplasser i sin tid. Eiendommen er også kjent som "Slaktehustomten".
Dagens eier overtok eiendommen i år 2000, og iverksatte en meget omfattende restaurering og oppgradering i 2005-2006, noe som igjen resulterte i at prosjektet vant Eiendomsprisen for år 2008.
Sandviksboder 1 består av 6 bygninger, delvis sammenhengende, med flotte utearealer og gårdsrom mellom. Til sammen utgjør næringsarealet ca 5.000 kvm. Her er store leietakere som PwC, Lerøy Seafood, North Sea Seafood, ProAktiv Eiendomsmegling m.fl.
Lokalene har flotte fellesområdet, herunder bryggeanlegg og rekreasjonsområder, samt innholdsrik og flott kantine, drevet av Fazer.

Lokalene som er ledig ligger i 2. etasje av 1B. Lokalene er karakteristiske med sin utforming og historie som "Hengehall". Det er lagt opp til stort, åpent landskap, men en kan også få delt inn i flere soner etter eget ønske. Lokalene har stort møterom, 2 stk toaletter, kjøkken, arkivrom og sosiale soner. En kan også få leid opptil 4 stk parkeringsplasser i tillegg.
Her er utallige muligheter for den rette leietaker.

Beliggenhet

Lokalene har en fantastisk plassering i vakre og maritime omgivelser. Sandviksbodene 1 er plassert i sjøkanten, med nydelige fellesarealer og utsikt mot innseilingen til Bergen. De ledige lokalene er plassert i 2. etasje av 1B.
Sandviksbodene 1 har en strategisk god plassering med enkel tilgang til hovedveier og kort vei til sentrum. Det er rikelig med kollektiv transport like utenfor inngangsdøren, og det er flotte sykkel- og gangveier fra alle kanter. Parkering etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 321
Bruksnr: 168

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.