Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

296 - 592 m²

Ikon for område

Etasje:

5

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis

Beskrivelse

Moderne og arealeffektive kontorlokaler til leie i Bergens handlegate.

Vi har 2 ledige arealer. Lokalene kan leies ut separat eller kobles sammen om ønskelig.
Se også forslag til planløsning under nyttige lenker.

Plan 4: 296 m2 BTA inkludert fellesareal
Plan 5: 296 m2 BTA inkludert fellesareal

Lokalene ligger i eiendommens fjerde til femte etasje og vil innredes til nye leietakere, og etasjene kan knyttes sammen om ønskelig. Kontorlokalene har egen inngang fra Strandgaten og tilkomst med felles heis til egne lokaler.

Per i dag er fremstår lokalene som rålokaler og vi tilpasser lokalene etter nye leietakers ønsker og behov. Se på bildene i annonsen for inspirasjon.
Strandgaten 11 har blitt rehabilitert, hvor blant annet heis og ventilasjonsanlegg er blitt skiftet og ny sykkelparkering og garderobe etablert.

Utleier

VestenFjeldske Eiendom AS er et eiendomsselskap under Reitan Eiendom AS. De er et rendyrket eiendomsselskap med en attraktiv eiendomsportefølje hovedsakelig i Bergen sentrum.

Med beste beliggenhet på sine eiendommer og god standard på lokalene skal de være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av kontor, restaurant- og butikklokaler.

Utstyr og produkter på eiendommene skal være moderne og fremtidsrettet, og miljøvennlig teknologi skal selvsagt benyttes.

Et av Reitangruppen sine verdigrunnlag er Kunden er vår øverste sjef – for dem er det viktig å skape gode og langsiktige relasjoner til sine leietakere gjennom gode prosesser og at man sammen finner løsninger som gir stabilitet og lønnsomhet.

VestenFjeldske Eiendom drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger deres driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Beliggenhet

Bygget har adresse Strandgaten 11 og ligger i nærheten av både Torgallmenningen, Fisketorget og Bryggen.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene. Vi ser en økende kundetilstrømning til hele Strandgaten.

Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. EL-biler kan parkere til halv pris i Bygarasjen, som kun er ca. 10 min. spasertur unna.

Tilstand

Hele eiendommen går gjennom en betydelig oppgradering hvor fasader, og alle felles arealer som gang, garderober, miljøstasjon, og sykkelparkering har fått helt nytt uttrykk. Eksklusive arealer til leietaker vil få helt nye overflater og være skreddersydd leietakers behov.

Ta gjerne kontakt med oss for visning eller mer informasjon om ledige lokaler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.