Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

465 m²

Ikon for område

Etasje:

1

Ikon for område

Overtakelse:

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Beskrivelse

Nå åpner det seg en virkelig unik mulighet til å leie et meget attraktivt butikklokale i Bergens beste handelsgate – Strandgaten. Butikklokalet i Strandgaten 6 har i over 100 år vært utleid til en og samme leietaker – Svaneapoteket, så dette er virkelig en mulighet som kommer sjelden.

Lokalet har en perfekt hjørneplassering, tidlig i Strandgaten, med god eksponering mot publikum. Eiendommen har store vinduer, både mot Strandgaten og mot Chr. Michelsens Gate. Lokalets inngangsparti har en god plassering på hjørnet av bygget, med staselig utforming og historiske detaljer.

Ledig lokale er på ca. 450 kvm og har en meget god takhøyde på over 4 meter. Det vil også være mulig å leie lagerlokale i underetasjen, med vareheis direkte tilknyttet lokalet. Lokalet passer forskjellige typer virksomheter innen handel.

Beliggenhet

Lokalet har en fantastisk beliggenhet, i hjertet av Bergen sentrum, med alt av fasiliteter og servicetilbud like ved inngangsdøren.

Gjennom årenes løp har Strandgaten blomstret og etablert seg som Bergens viktigste handlegate. Området er meget attraktivt, og vi ser en økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Flere kjente merkenavn har i løpet av de siste årene valgt å etablere seg her, deriblant Holzweiler, Fjellräven, Helly Hansen og Urmaker Bjerke. Dette har bidratt til en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Gaten ligger tett på både Torgallmenningen, Fisketorget og Bryggen. Torgalmenningen som av mange er regnet som byens navle ligger kun et steinkast unna eiendommen.
Det er umiddelbar nærhet til bybane- og bussforbindelser, samt flere parkeringshus.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 14
Bruksnr: 165

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.