Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri, Undervisning/Arrangement, Verksted

Ikon for område

Område:

Flesland/Kokstad/Sandsli

Ikon for område

Areal:

1100 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Beskrivelse

Det blir nå ledig store attraktive næringslokaler til leie sentralt på Kokstad når Iso partner flytter over veien. Eiendommen ligger som første bygg i rekken av flere flotte handelseiendommer på Kokstad som er et attraktivt handelsområde med over 10.000 arbeidsplasser.

Bygget er totalt ca 1100 kvm på et plan, men direkte adkomst via kjøreporter og store glassflater begge sider av bygget. Dette gir høy grad av fleksibilitet hvor utleier kan være fleksibel med tanke på arealfordeling av kontor, lager, butikk, og uteareal. Viktoria Eiendom har gjort betydelige oppgraderinger på bygget hvor de har bygget moderne kontorer, og satt inn store vinduer i bygget som gir godt lysinnslipp og unik eksponering mot vei.

Utleier ønsker kontakt med ulike virksomheter, og er positiv til å tilrettelegge eiendommen for neste leietaker. Kontorer i 1. etasje kan enkelt endres til butikk. Eiendommen har enkelt adkomst fra vei med tilgang til asfaltert uteområde som er fordelt mellom leietakerne. Det er flere kjøreporter, samt det er mulig å kjøre rundt hele eiendommen.

Se tegning på bilde hvor ledig areal er merket gult.

Beliggenhet

Kokstadvegen 27 har en attraktiv og sentral beliggenhet med unik eksponering tett på veien inn i et handelsområde. Kokstad har en strategisk god plassering virksomheter innen handel og logistikk med kort kjøretid for de fleste kunder.

Nytt ringsystem gir korte kjøretider med kun 15 minutters kjøretid til Askøy og Sotra. Kjøretid til Bergen sentrum ca. 10 minutter.
Det er kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, samt god parkeringsdekning rett utenfor bygget.

Innhold

Lokalene består av 1050 kvm lager og ca 50 kvm kontor/sosial sone. Det moderne fasade på bygget og svært god takhøyde på lager.

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.