Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

380 m²

Ikon for område

Etasje:

4

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis

Beskrivelse

Det blir nå ledig moderne kontorlokaler i et nyrenovert kontorbygg med flott fasade og beste beliggenhet midt i Bergen sentrum. Bygget har vært gjennom en total oppussing, hvor både heis, ventilasjon og alle overflater er oppgradert. Ønsker leietaker en rask overtakelse er toppetasjen ferdig bygget med flott utsikt og egen takterrasse. Det finnes også ledig rålokale hvor leietaker sammen med arkitekt skreddersyr lokalene med tanke på farger, planløsning og design. Bilder i annonse er laget som forslag fra arkitekt.

Hele 5 etasjer blir ledige for nye leietakere, fra 3 etasje til 7 etasje. Hver etasje er fra 350 til 400 kvm. Det vil bli etablert felles dusj og garderobeløsninger i byggets underetasje

Ta kontakt med megler for visning og tilbud på ferdig lokale.

Utleier

Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

Beliggenhet

Torgalmenningen er et område og en åpen plass i Bergen sentrum. Området inkluderer selve plassen og kvartalene rundt, samt Byparken rundt Musikkpaviljongen, Nedre og Øvre Ole Bulls plass, Telegrafbygningen (1927) og det gamle postbygget. De to sistnevnte byggene er nå begge kjøpesentre. Torgalmenningen var opprinnelig en branngate, planlagt etter bybrannen i 1582. Dagens utforming kom i stor grad til etter enda en bybrann, i 1916. Finn Berner (1891-1947) tegnet fasadene i klassisistisk stil. Torgalmenningen blir av mange regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass.

Spisesteder og restauranter finnes i mengder enten man er ute for lunsj eller skal ha en bedre middag på kvelden.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.