Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Fana

Ikon for område

Areal:

500 - 1300 m²

Ikon for område

Etasje:

2

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Næringsmegler

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Beskrivelse

Bergen Business Park er et nytt spennende kontormiljø med det lille ekstra. Strategisk beliggenhet ved siden av flyplassen sammen med stor grad av ulike type service fasiliteter vil gi leietaker en effektiv og innovativ hverdag. Expobygget er første bygget som er oppført i Bergen Business Park, og er beliggende kun få meter fra Bybanestopp, og terminalbygget på Bergen Lufthavn. Gjennom moderne arkitektur, og med svært god eksponering mot flyplassen er Expobygget sterkt identitetsskapende. Noen få skritt over torget ligger Comfort Hotel Bergen Airport der hotellets hyggelige restaurant fungerer som kantine for Expobyggets leietakere, og der hotellets møteromavdeling gir ekstra kapasitet ved behov.

Det er etablert garasjeanlegg for bil med ladepunkter for el-bil i Expobyggets underetasje med direkte adkomst til kontorene. Det samme gjelder innendørs sykkelparkering med fullt garderobeanlegg, og tørkerom. Det tilbys også treningsfasiliteter på hotellet. Bergen Business Park er utviklet med fokus på møte mellom mennesker. Her kan du finne arbeidsplasser i co-working-stasjoner, mulighet for et raskt møte og en kaffekopp i parkens utvidede "airport-lounge", eller du kan ha lengre møter og konferanser i møteromsavdelingen. Bergen Business Park er en ny og innovativ næringspark, ved vestlandets største trafikknutepunkt med 2 minutters tørrskodd gange fra Expobygget til flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Eneste bygg i Bergen som tilbyr sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min.

Expobygget er oppført med høy standard og miljøvennlig moderne arkitektur hvor hele prosjektet utvikles i tråd med styringsverktøyet BREEAM Communities. Utleier tilbyr fleksible og arealeffektive planløsninger som egner seg for en eller flere brukere pr plan. Sirkulasjon og kjerner er lagt på en slik måte at det sikrer mest mulig fleksibilitet for møblering av arbeids-arealer og samtidig sikrer best mulige kvaliteter i arbeidssonene.

Expobygget tilbyr kontorhotell og co-workingarealer samt møteroms- og konferansefasiliteter for opptil 100 personer. Bygget inneholder lyse og effektive kontorarealer, hver på ca. 1.300 kvm. Etasjene kan deles opp mellom to eller flere leietakere, og skreddersys etter den enkelte leietakers behov. Expobygget tilbyr et pulserende miljø, innovative løsninger, og skreddersydde lokaler for leietakerne. Fortell oss hvordan dere ønsker morgendagens kontorer, så finner vi de gode løsningene sammen.

Næringsparken inneholder fleksible kontorbygg med stor valgfrihet for den enkelte leietaker. Rundt parkens sentrale torg har utleier bygget moderne kontorer, hotell med konferansefasiliteter, spisesteder og forretninger.
Besøk byggets hjemmeside på www.bergenbusinesspark.no.


Bergen Business Park tilbyr del lille ekstra ! Ta kontakt med oss så finner vi gode løsningene sammen.

Utleier

Utleier er eiet av Bergen Lufthavn Utvikling AS som forestår utviklingen av hele Bergen Business Park i et 50/50 samarbeid mellom Linstow AS og Flesland Holding AS. Linstow AS forestår prosjektledelse og daglig drift av Bergen Lufthavn Utvikling AS, og er et av landets ledende eiendomsselskap med lang erfaring fra utvikling av komplekse byutviklingsprosjekter og forvaltning av store eiendommer. Linstow eier 1/3 av Oslo S Utvikling AS som forestår utviklingen Barcode i Bjørvika, og har tidligere vært stor eier og utvikler på Aker Brygge.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.