Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

1000 - 4197 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Video

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Sjelden mulighet til å leie topp moderne kontorlokaler i fullservicebygg tett på sjøen i Sandviken!

Fullservicebygg i maritime omgivelser med pent opparbeidet promenade, torg med skifer, egen kantine med uteservering, og Stoltzen som nærmeste nabo. Sandviken er et attraktivt område i Bergen med bredt utvalgt av fasiliteter samt kort avstand til Bergen sentrum.

Sandviksbodene 2 er et topp moderne fullservicebygg med store vindusflater, og flott utsikt over innseiling til Bergen. Bygget tilbyr et romslig atrium i midten med stort glasstak som ikke bare gir lyse og luftige kontorarealer, men også et populært treffpunkt for leietakerne. Arealet inviterer til å samle ansatte, møter, små pauser, workshop eller en kort prat mellom kollega.

Fra atrium er det enkel adkomst til ulike møterom, samt trapper til 4 ulike fløyer som gir gjennomtenkte og fleksible arealer med svært gode kvaliteter. Alt er designet med ett mål for øye- at menneskene som skal jobbe i bygget får en så effektiv arbeidsdag og trives med å være på jobb.

Arkitekt har lykkes med å treffe både dagens og fremtidens krav til gode og funksjonelle arbeidsplasser. Målet har vært å utvikle lyse og luftige arealer med stor grad av fleksibilitet, noe som gir mulighet for tilpasninger når behovene endrer seg. Lokalet vil tilrettelegges og justeres etter leietakers ønsker og behov

Bygget består av 2 etasjer med 4 fløyer som inkluderer åpne arbeidslandskap, cellekontorer, multirom, møterom og sosiale soner. Det er i dag resepsjon i 1. etasje samt direkte adkomst til garasjeanlegg med sykkelparkering og felles garderober.

Beliggenhet

I Sandviksbodene 2 får du moderne kontorlokaler med fantastisk beliggenhet i maritime omgivelser og unike profileringsmuligheter. Bygget har god profilering ved inngangen til Bergen sentrum fra nord og ligger tett på offentlig transport.

For de som vil sykle eller jogge er det tilrettelagt med gode garderobefasiliteter, og sykkelen parkeres i egen sykkelparkering i garasjen. For den som vil kjøre bil er det tilrettelagt med 60 p-plasser i garasjeanlegget under kontorene, med heis rett opp.

Innhold

Sandviksbodene 2 er plassert i rolige maritime omgivelser ved sjøen i Sandviken, samtidig sentral beliggenhet tett på Bergen sentrum.
Eiendommen har følgende kvaliteter:

- Lett tilgjengelig med bil, buss, og sykkel
- God bil- og sykkelparkering for leietakere og kunder
- Gangavstand til sentrum, ca. 15 min
- Beliggende ved hovedsykkelvei mot Bergen
- Lett adkomst til/fra Flesland
- Nær marina med gjestebrygge
- Kort vei til trening med Sats og Stoltzen i nærmiljøet
- Ligger i område kjent for kultur med Bod 24, og konserter på Koengen

Gode sykkel- og garderobefasiliteter som er godt dimensjonert med dusjer, og fasilitetene har kort avstand til byggets heis og trapp.

Tilstand

Moderne kontorbygg fra 2014 med energiklasse B. Det er vann-vann oppvarming fra sjø, moderne ventilasjon med kjøling, heis, og fiber. Bygget har høy standard, og fremstår som nytt.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.