Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Fana

Ikon for område

Areal:

300 - 3000 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Meglere

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere ledige kontorlokaler i prestisjebygget Y215, også kjent som Telenorbygget. Eiendommen ble oppført i år 2000, den gang som et enbrukerbygg for Telenor. Bygget ble oppført med tidløse og svært gode kvaliteter, og arkitekturen står seg som noe av det flotteste som er oppført i Bergen idag. Signalbygget er lett synlig fra hovedveien, og beliggenheten er fenomenal. Det er umiddelbar nærhet til bybanestoppet i Birkelandskrysset, og med bil kommer en seg raskt på hovedinnfartsåren til sentrum, E39 eller Knappetunnelen mot Bergen vest.

Bygget har et flott inngangsparti og innbydende fellesarealer. Det er felles resepsjon, kaffebar og personalrestaurant. Det er fantastiske uteområder med fontener og flott kunst, og et deilig parkområde som gir rom for avkobling. Bygget byr på kunst og delikate løsninger i gode fellesrom.

Det er felles møteromsavdeling i 1.etasje med møterom i ulike størrelser, samt et flott og velutstyrt auditorium med sitteplass til 120 personer. De ansatte på bygget har tilgang til stort treningsrom, garderober og sykkelparkering.

Kontorlokalene er i inndelt i forskjellige fløyer, noe som gir stor fleksibilitet og effektivitet. Her kan utleier tilby både landskap og cellekontorer etter leietakers ønsker og behov. Tekjøkken/kaffebar og toaletter er samlet i fellesarealer, slik at kontorlokalene blir svært arealeffektive.

Bygget er totalt ca. 32 000 kvm, hvorav ca. 3 000 kvm nå er ledig.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, eller dersom det ønskelig med visning.

Beliggenhet

Ytrebygdsvegen 215 ligger med meget god eksponering mot hovedinnfartsåren til og fra Bergen Lufthavn Flesland og Bergen Sentrum. Bybanestopp og bussterminal ligger like utenfor eiendommen, og det er bare 2 minutters kjøretur med bil eller bybane til Bergen Lufthavn Flesland.
Tilkomsten er god, med offentlig kommunikasjon like utenfor inngangsdøren og gode sykkel- og gangveier. Bygget har også god parkeringsdekning. Bergen Sentrum ligger 15 minutters kjøretur unna, og sentrale inn- og utfartsårer til Bergen ligger en kort kjøretur unna.
Kokstad/Flesland er under utvikling med nybygging og utvikling fra produksjon til større næringsparker med kontor. Det er rikelig med overnattingsmuligheter for tilreisende.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 334
Bruksnr: 114

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.