Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Garasje/Parkering, Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Fana

Ikon for område

Areal:

250 - 800 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Expobygget er snart fullt utleid, men det er fremdeles ledig lokale i 1. etasje og underetasjen med direkte adkomst fra torget og hovedvei. Lokalene er fleksibel og kan tilpasses/innredes til ulike type bedrifter hvor deler av arealet kan være lager, showrom, eller lettere verksted. Det kan settes inn port/dobbel glass dør til lokalet i underetasjen som vil gi enkel logistikk av varer, og utstyr. Både utforming og areal kan tilpasses ut i fra leietakers behov. Lokalene passer også godt til en ren kontorbruker.

Bergen Business Park er et nytt spennende kontormiljø med det lille ekstra. Strategisk beliggenhet ved siden av flyplassen sammen med stor grad av ulike type service fasiliteter vil gi leietaker en effektiv og innovativ hverdag. Expo-bygget er beliggende kun få meter fra Bybanestopp, og terminalbygget på Bergen Lufthavn. Gjennom moderne arkitektur, og med svært god eksponering er Expo-bygget sterkt identitetsskapende. Noen få skritt over torget ligger Comfort Hotel Bergen Airport der hotellets hyggelige restaurant fungerer som kantine for Expo-byggets leietakere, og der hotellets møteromavdeling gir ekstra kapasitet ved behov.

Det er etableret garasjeanlegg for bil med ladepunkter for el-bil i Expo-byggets underetasje med direkte adkomst til kontorene. Det samme gjelder innendørs sykkelparkering med fullt garderobeanlegg, og tørkerom. Det vil også kunne tilbys treningsfasiliteter på hotellet. Expobyggets torgplan et utviklet med fokus på møte mellom mennesker. Her kan du finne arbeidsplasser i co-working-stasjoner, mulighet for et raskt møte og en kaffekopp i byggets utvidede "airport-lounge", eller du kan ha lengre møter og konferanser i møteromsavdelingen. Bergen Business Park er en ny og innovativ næringspark, ved vestlandets største trafikknutepunkt med 2 minutters tørrskodd gange fra Expo-Bygget til flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Eneste bygg i Bergen som tilbyr sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min.

Expobygget har høy standard og miljøvennlig moderne arkitektur hvor hele prosjektet ble utviklet i tråd med styringsverktøyet BREEAM Communities. Expo-bygget har karakteren BREEAM Excellent og energiklasse A. Utleier tilbyr fleksible og arealeffektive planløsninger som egner seg for en eller flere brukere pr plan. Sirkulasjon og kjerner er lagt på en slik måte at det sikrer mest mulig fleksibilitet for møblering av arbeids-arealer og samtidig sikrer best mulige kvaliteter i arbeidssonene.

Expobygget tilbyr et pulserende miljø, innovative løsninger, og skreddersydde lokaler for leietakerne. Fortell oss hvordan dere ønsker morgendagens kontorer, så finner vi de gode løsningene sammen.

Bergen Business Park har fleksible og moderne kontorbygg, hotell med konferansefasiliteter, og restaurant. Besøk byggets hjemmeside på www.bergenbusinesspark.no for mer informasjon.


Bergen Business Park tilbyr del lille ekstra ! Ta kontakt med oss så finner vi gode løsningene sammen.

Utleier

Utleier er Linstow AS som forestår den daglige driften av Bergen Business Park. Linstow AS er et av landets ledende eiendomsselskap med lang erfaring fra utvikling av komplekse byutviklingsprosjekter og forvaltning av store eiendommer. Linstow eier blant annet 1/3 av Oslo S Utvikling AS som forestår utviklingen av Barcode i Bjørvika, og har tidligere vært stor eier og utvikler på Aker Brygge.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 95
Bruksnr: 110

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.