Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Andre, Butikk/Handel, Garasje/Parkering, Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri, Undervisning/Arrangement, Verksted

Ikon for område

Område:

Flesland/Kokstad/Sandsli

Ikon for område

Areal:

500 - 2550 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Video

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport

Beskrivelse

Det blir nå ledig store attraktive næringslokaler til leie sentralt på Kokstad når BKK Enotek flytter. Eiendommen ligger som første bygg i rekken av flere flotte handelseiendommer på Kokstad som er et attraktivt handelsområde med over 10.000 arbeidsplasser. Bkk har gjort betydelige oppgraderinger på bygget hvor de har bygget moderne kontorer, og installert nytt ventilasjonsanlegg med kjøling. Det store vinduer i bygget som gir godt lysinnslipp i begge etasjer.

Fleksibilitet og tilpasning

Bygget er totalt 2.550 kvm fordelt over 2 etasjer, men direkte adkomst via kjøreramper på begge etasjer. Dette gir høy grad av fleksibilitet hvor utleier kan være fleksibel med tanke på arealfordeling av kontor, lager, butikk, og uteareal. Utleier ønsker kontakt med ulike virksomheter, og er positiv til å tilrettelegge eiendommen for neste leietaker. Kontorer i 1. etasje kan enkelt endres til butikk eller lager hvor kjøreporter fremdeles står i veggen. Det er tilkomst til 2. etasje via hovedtrapp eller kjørerampe med kjøreport rett inn i etasjen. Eiendommen har enkel adkomst fra vei med tilgang til et stort asfaltert uteområde som kan fordeles mellom leietakerne. Det er flere typer lager med kjøreport på sørsiden, og det er mulig å kjøre rundt hele eiendommen. I nordlig ende av eiendommen er det et stort asfaltert uteområde på ca. 1 500 kvm.

Beliggenhet

Kokstadvegen 54 har en attraktiv og sentral beliggenhet med god eksponering som første bygg på veien inn i et handelsområde. Kokstad har en strategisk god plassering virksomheter innen handel og logistikk med kort kjøretid for de fleste kunder.

Nytt ringsystem gir korte kjøretider med kun 15 minutters kjøretid til Askøy og Sotra. Kjøretid til Bergen sentrum ca. 10 minutter.
Det er kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, samt god parkeringsdekning rett utenfor bygget.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.