Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel, Kontor, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

250 - 1675 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis

Beskrivelse

Sjelden mulighet til å leie et helt hjørnebygg i Bergen sentrum med unik eksponering.

Eiendommen har en perfekt hjørneplassering med store vinduer, både mot Småstrandgaten og mot Olav Kyrres gate. På hjørnet av bygget finner man et stort og flott inngangsparti. Herfra er det tilkomst til 1. etasje og 2. etasje. Det er egen inngang til byggets øvrige etasjer. Eiendommen skal renoveres med ny flott fasade og tilpasses innvendig etter leietakers behov. Det er mulig å dele opp bygget til flere leietakere.

Beliggenhet

I hjertet av Bergen sentrum!
Småstrandgaten 6 har en meget god mikro-beliggenhet i hjertet av Bergen sentrum, like ved Torgallmenningen.

Torgallmenningen blir av mange regnet som byens storstue, og området utgjør et viktig kontor- og handelssentrum. Det er kort vei til alle byens fasiliteter og servicetilbud, samt umiddelbar nærhet til bybane- og bussforbindelser. I tillegg er det flere parkeringshus i området rundt eiendommen. Den unike plasseringen gjør bygget meget attraktivt for leietakere som ønsker å være synlig i sentrum, med meget god eksponering mot bybildet.

Footfall
Bygget ligger like ved de viktigste kollektivknutepunktene i Bergen sentrum med både Olav Kyrres Gate (buss) og bybanestoppet i Byparken like nedenfor. Området har ekstremt høy fotgjengertetthet i løpet av dagen. Det har vært en stor satsing på kollektivtransport i Bergen det siste tiåret og dette har resultert i en økning i antall påstigende passasjerer på 98% i perioden.

Innhold

Fleksible løsninger over fem etasjer

Vi har gleden av å kunne tilby unike handels- og kontorlokaler i Småstrandgaten 6. Eiendommen er totalt 1 675 kvadratmeter, fordelt over fem etasjer, samt underetasje og loft, og hele eiendommen kan fristilles. Utleier vil i samråd med nye leietakere gjennomføre en større oppgradering av bygget. Dette gir leietakere en sjelden mulighet og fleksibilitet til å tilpasse arealet etter eget behov. Uansett om det er snakk om å skape et dynamisk butikkmiljø eller moderne og funksjonelle kontorlokaler, gir Småstrandgaten 6 rom for å realisere visjoner om det optimale arbeids- eller salgslokalet.

Butikklokaler i 1. og 2. etasje:
Med muligheten for å etablere butikklokaler over to etasjer, kan virksomheter dra nytte av fottrafikken som er naturlig for Bergen sentrum. Disse etasjene kan tilpasses for å skape en tiltalende og innbydende butikkopplevelse, med meget god eksponering mot gaten.

Tre øverste etasjer for kontor:
I de resterende etasjene kan vi tilby moderne kontorlokaler. Dette er en fantastisk mulighet for bedrifter å etablere seg i hjertet av byen. Med byens pulserende liv rett utenfor, vil ansatte sette pris på nærheten til offentlig transport, spisesteder og andre sentrumsfasiliteter.

Alternativt fem etasjer kontor:
For de som trenger større arealer, eller ønsker et eget "hus" i sentrum, kan vi tilby alle fem etasjene til kontorbruk. Dette vil gi virksomheten en unik og godt synlig profilering. Leietaker får muligheten til å sette sitt preg på bygget, og vil sammen med utleier ta del i valg av utforming og standard.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 630
Bruksnr: 166

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.