Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri, Undervisning/Arrangement, Verksted

Ikon for område

Område:

Åsane

Ikon for område

Areal:

1400 - 2100 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport

Beskrivelse

Sjelden mulighet til å sikre seg butikk og verkstedslokaler med god takhøyde i attraktiv handelspark med god parkeringsdekning. Eiendommen ligger strategisk til i et av Åsane`s beste handelsområder. Lokalet er fra 1400 og opp til 2100 kvm på grunnflaten i 1. etasje med verksted og butikklokaler, samt det er ledig kontorer i 2. etasje.

Det er høy aktivitet i handelsparken med god variasjon av virksomheter som Spar kjøp, Biltema, Tesla, Tools, Elektroimportøren, Europris, Sande Auto Nissan, Subaru, Mazda, Mg, Flugger Farge, NAF m/flere.

Vi kan gjennomføre visninger på kort varsel.

Beliggenhet

Liamyrane 6 ligger sentralt til i Åsane Handelspark. Nyborg er et bilbasert storhandel og industriområde like nord for Åsane sentrum i Bergen. Det er planlagt et bybanestoppet i området, samt det er kort gangavstand til busstopp rute nr. 4 med hyppige avganger hvert 10 minutt. Eiendommen har kort kjøretid fra avkjørsel ved E39 Nyborg. Åsane Sentrum ligger en kort kjøretur unna, og ca 15 min kjøretid til sentrum. Åsane Handelspark er en populær handelsdestinasjon i et veletablert næringsområde. Eiendommen har lett tilgjengelig adkomst med avkjøring fra offentlig vei. Det er meget gode parkeringsmuligheter like ved inngang til bygget og på baksiden av bygget er det er tilrettelagt med store kjøreporter til verksted.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.