Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Garasje/Parkering, Kontor, Lager/Logistikk, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

450 - 2000 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Video

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Beskrivelse

Sjeldent hjørnelokale med store vinduer mot sjø blir ledig i Gjensidigegården. Bygget har meget god parkeringsdekning, samt attraktivt lager ved inngangen. Lageret er på ca. 200 kvm med god takhøyde, samt direkte innkjøring via egen kjøreport. Eiendommen har god synlighet med flott fasade mot hovedvei samt enkel adkomst fra tunnel. Gjensidigegården har et bredt spekter av fasiliteter som stor kantine, store møterom, treningsanlegg, squashhall, garderober, og flott felles inngangsparti. Det ledige lokalet kan også få egen inngang med resepsjon.

Utleier tilpasser både areal, utforming av lokaler samt standard basert på hva leietaker ønsker levert ved overtakelse.

Lokalene har en attraktiv beliggenhet i maritime omgivelser samt en tydelig identitet på bygget. Området består av sjarmerende småhusbebyggelse, butikker, Sats treningssenter, og cafeer. Det er gangstand til både offentlig transport, og Bergen sentrum. Av kvaliteter kan det nevnes god takhøyde, store vinduer, lyse lokaler, nydelig sjøutsikt, og generelt god stemning i næringsparken med mange spennende virksomheter.

Innhold

Lokalet har eget flott inngangsparti på venstre side av bygget med mulighet for egen resepsjon med direkte adkomst. Det er også lager på ca. 200 kvm i 1. etasje med kjøreport ved siden av inngangen. Arealer har generelt god standard med ulik inndeling av åpent landskap og cellekontorer. Ledige arealer består av ca. 2.000 kvm fordelt over 4 etasjer med flott utsikt over sjøen, samt store vinduer med godt lysinnslipp.

Utleier er positiv til å diskutere både tidspunkt for innflytting, areal, standard, samt kommersielle vilkår basert på en helhetlig vurdering av leietakers behov. Ta gjerne kontakt med megler for visning og tilbud på leie av lokalene.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.