Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel, Garasje/Parkering, Kombinasjonslokaler, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri, Undervisning/Arrangement, Verksted

Ikon for område

Område:

Flesland/Kokstad/Sandsli

Ikon for område

Areal:

650 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

01.04.24

Fasiliteter

Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport

Beskrivelse

Det blir nå ledig toppmoderne verksted/produksjon/bilpleie/showroom lokaler med 3 kjøreporter, samt mulighet for å leie ca 20 p plasser rett utenfor døren. Lokalene er oppgradert med nye overflater, oljeutskiller, og nytt gulv. Lokaler har godt med lysinnslipp, og er enkel å renholde. Lokalene kan tilpasses leietaker, og er blir snart fraflyttet. Ta kontakt med megler om mer informasjon.

Beliggenhet

Kokstad har opplevd en betydelig vekst i etableringer de siste årene, hvor bybanen har vært veldig positiv for området. Området har vært gjennom stor transformasjon hvor Bertel O Steen, NAF, Tesla og Porsche etablere seg med nye anlegg i Kokstaddalen.

Posten har mål om å etablere ny hovedterminal i enden av gaten om ca. 2 år, mye grunnet nytt vegsystemet (E39) og ny tunnel ved Lagunen som vil gi enklere logistikk for bedriftene i parken. Kokstaddalen ligger sentralt til på Kokstad hvor flere store bilmerker skal etablere seg i gaten, samt handelshuset med Coop Obs, Leos, Jysk, Tesla, og Europris gir høy trafikk til området. Kokstaddalen skal om få år åpnes opp ved Posten sin eiendom med nytt ringsystem hvor du kan ta til høyre mot Jæger sentrum eller til venstre mot Milleniumsbygget i retning Flesland. Vi tror på økt interesse for Kokstaddalen de neste årene grunnet vesentlig utbedringer av infrastruktur samt store spennende bedrifter har valgt å etablere seg i gaten.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, så tegner vi sammen en skisse som passer din bedrift.

Innhold

Følgende lokaler blir ledig:

1. etasje: 550 kvm med kjøreport og direkte innkjøring
2. etasje: 100 kvm med kjøreport og direkte innkjøring

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.