Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel, Garasje/Parkering, Kombinasjonslokaler, Lager/Logistikk, Verksted

Ikon for område

Område:

Flesland/Kokstad/Sandsli

Ikon for område

Areal:

1750 m²

Ikon for område

Etasje:

1

Ikon for område

Overtakelse:

01.09.24

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport

Beskrivelse

Kokstaddalen 11 blir et nytt moderne miljøbygg med spennende leietakere innen bilbransjen som kan tilpasses leietakers ønsker og behov. Lokalet er på 1750 kvm på et plan med ca 40 p-plasser til lokalet. Lokalet er i dag planlagt med verksted, vaskeplass, kontorer og utstilling (showroom). Dette kan enkelt endres, hvor leietaker selv kan utforme sitt eget lokale med tanke på overflater, og størrelse på de ulike rom. Lokalet vil ha store vindusflater, kjøreporter, ventilasjon, og passer ulike type virksomheter.

Kokstaddalen 5 - 11 består av flere spennende leietakere som NAF, Tesla, Ahsell, og Ford.

Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon om eiendommen.

Beliggenhet

Kokstad har opplevd en betydelig vekst i nyetableringer de siste årene, hvor Bybanen har vært positiv for området. Det er fortsatt spennende utvikling, både med attraktive boligområder og utbygging av ytterligere næringsarealer. Kokstad har i dag et bredt spekter av nærings- og servicefunksjoner, og mange av Bergens mest fremgangsrike virksomheter har valgt å etablere seg her. Området har blitt et svært attraktivt for handel hvor kjente merker som Porsche, Tesla, Bertel & Steen, Naf, og Ford har valgt å etablere sine virksomheter i Kokstaddalen.

Kokstaddalen ligger sentralt til på Kokstad hvor ny Europaveien (E39) mellom Bergen og Os forventes å øke områdets attraktivitet ytterlige. Fra eiendommen er det kort vei til alle de store innfartsårene i Bergen.

Kollektiv transport
Det er god tilgang på kollektivtransport i området med buss og bybane i rutetrafikk mellom Bergen sentrum og Bergen Lufthavn
Flesland.

Innhold

Lokalet er på 1750 kvm med direkte innkjøring, og vil bli utformet iht. til leietakers kravspesifikasjon. Det kan også fristilles ca. 40 p plasser til lokalet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.