Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

770 m²

Ikon for område

Etasje:

5

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Om Eiendommen

Om eiendommen
Nygårdsgaten 93-97, "Nygaarden", er et moderne og eksklusivt kontorbygg med svært høye miljømbisjoner i hjertet av Bergens beste kontorcluster. Eiendommen er på ca. 12.000 kvm fordlet over 7 etasjer. Bygget fremstår som svært attraktiv, med fantastisk beliggenhet og unike profileringsmuligheter.

Moderne kontorlokaler med høye kvaliteter
I Nygaarden finnes gjennomtenkte og fleksible planløsninger med svært gode kvaliteter. Alt er designet med ett mål for øye- at menneskene som skal jobbe i bygget får en så effektiv arbeidsdag og trives med å være på jobb. Lokalene er utviklet for å møte både dagens og fremtidens krav til gode og funksjonelle arbeidsplasser. Det har også vært fokus på å utvikle lyse og luftige arealer med stor grad av fleksibilitet, noe som gir mulighet for tilpasning når behovene endrer seg. Et romslig atrium i midten av bygget gir ikke bare lyse og luftige kontorarealer, men også gode fellesarealer hvor medarbeiderne vil trives.

De ledige kontorlokalene ligger i byggets 3. etasje. Her er det mulig å leie tre ulike kontorlokaler med arealer fra 450 kvm og helt opp til ca. 2.000 kvm BTA inkl. fellesareal påslag. I forbindelse med ferdigstillelse av bygget ble også de ledige lokalene ferdigstilt. Med dette er det bare å flytte rett inn i Nygaarden.

Som leietaker i Nygaarden vil en bli en del av et fremoverlent og ambissiøst miljø. Av øvrige leietakere er det inngått leieavtaler med Advokatfirmaet Sands, Rambøll Norge, Søtt + Salt og konsulentselskapet Sopra Steria. Det er også besluttet at Entra flytter sitt regionskontor for Bergen til eiendommen. På denne måten vil Entra være tett på leietakere i bygget og sikre en optimal tilstedeværelse og dialog gjennom leieperioden. Entras lokaler vil etableres i eiendommens plan 2 i direkte tilknytning til eiendommens felles møteromsenter, indre atriumsrom og restaurant.

Fasiliteter
I Nygaarden er det blant annet etablert et unikt og eksklusivt servicekonsept. Konseptet legger til rette for en sømløs serviceopplevelse som også innbyr til samhandling mellom leietakerne. Videre er det også etablert et bakeri på gateplan som vil bidra til yrende gateliv og et spennende tilbud for de ansatte og deres besøkende.

Som leietaker i Nygaarden vil en ha tilgang på en rekke fellesfasiliteter som blant annet:
Moderne møteromssenter
Gode dusj- og garderobefasiliteter med håndkleservice
Sykkelparkering, sykkelspa og servicestasjon
Bakeri og kaffebar
Gode muligheter for å arrangere eventer
Restaurant
Nærhet til P-plasser
Buss- og bybanestopp i umiddlebar nærhet
Gode utearealer
Som leietaker hos Entra i Nygaarden vil en også få tilgang til fantastiske leietakerfunksjoner i Media City Bergen. Her kan en leie pressekonferanserom, selvkjøringsstudio med mulighet for å streame egenproduserte livesendinger og auditorium med plass til 240 besøkende.

Tilgjengelighet
Bygget markerer inngangsporten til Bergen sentrum fra sør og ligger på bybanestoppet ved Media City Bergen. I det du stiger av bybanen går du i praksis rett inn døren til Nygaarden. Her kan du virkelig reise tørrskodd til og fra jobb.

For de som vil sykle eller jogge er eiendommen tilrettelagt med gode garderobefasiliteter og håndkleservice. Sykkelen parkeres i egen innendørs sykkelparkering hvor det finnes sykkelservice og sykkelvask. For den som vil kjøre bil finnes det tilgjengelige parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Offentlig transport
Buss: 1 min
Bybane: 1 min
Tog: 10 min

Området
De siste årene har Nygård vært i stor utivkling til å bli et av de mest attraktive forretningsområdene i Bergen, og kan anses som Bergens svar på CBD (Central Business District). Området byr i tillegg til kontorer på en spennende miks av boliger, undervisning og spisesteder. På Høyden bak eiendommen ligger Universitetet med et yrende studentmiljø. Noen få steinkast unna ligger VilVite og rett over gaten finnes Media City Bergen. For øvrig finnes flere moderne treningssentre. I tillegg ligger vakre Nygårdsparken i umiddelbar nærhet. Som leietaker i Nygaarden er du praktisk talt tett på byen og tilgjengelig for alle!

Om Entra

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentrale beliggenheter og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Forbehold
Det tas forbehold om eventuelle feil og mangler i prospektet, samt eiers rett til å endre prosjektet.


Kontakt:
Ikke nøle med å ta kontakt for en uforpliktende prat og visning dersom dette høres spennende ut.
Prisvinnende bygg !
Nygaarden er et eksempel til etterfølgelse på et bærekraftig og klimavennlig nybygg som samtidig tilbyr høye estiske kvaliteter og gode romopplevelser for både de som arbeider der og de besøkende. Det er et forbilledlig prosjekt som viser en ny tilnærming til byforming ved sin inkludering av nye byrom og gateforbindelser. Prosjektet tilfører stedet nye kvaliteter gjennom en helhetlig løsning av funksjon, form, romlige sammenhenger og materialbruk. Alle disse faktorene til sammen gjør prosjektet til vinneren av Bergen kommunes arkitektur- og byformingspris 2023.

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.