Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

540 m²

Ikon for område

Etasje:

7

Ikon for område

Overtakelse:

01.01.2025

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Kantine

Beskrivelse

På toppen av D1012 på Dreggsallmenningen kommer en helt tett på byen, både det urbane livet - men også det som gjør Bergen til Bergen! Følg det yrende livet på Bryggen når vår blir til sommer, og sesongenes skiftende lys over Vågen.

Nå bygges en moderne toppetasje i D1012 med nydelig utsikt gjennom store vinduer og høy standard.

Lokaler for morgendagens kontor!
D1012 er med sin optimale bygningsstruktur godt egnet for både åpne arbeidsplassløsninger og kontorer. I rehabiliterte lokaler vil dere som leietakere være med på å skape nye historier, i moderne interiører, og innovativ teknologi.

Kontorlokalene får attraktive og lyse arbeidsareal mot de to fasadene, med gode støtterom, samhandlingrom og sosiale soner sentralt plassert.

I byggets første etasje, helt på gateplan, finner du D1012 sin egen husrestaurant. I lyse lokaler, med generøse vindusflater ut mot parken og Bryggen museum, kan en starte dagen med en kaffe i vinduet - eller nyte lunsjen sammen med kollegaer. Kombinert med husrestauranten, finner en i 1. etasje og underetasje et eget møtesenter for husets leietakere.

Nye historier i gammelt bygg - midt i historien

D1012 har I snart 50 år vært kontorlokaler for ulike virksomheter I Bergen. Bli med på de 50 neste!

I D1012 ønsker vi å sette fokus på ombruk, sirkulær økonomi og smartere arealbruk. Parallelt med inngåelse av nye leiekontrakter vil vi rehabilitere og transformere bygget fra “brunt til grønt”. De gode materialene i bygget vil resirkuleres til nye bygningselementer, og være med på å skape både spennende konsepter og god historiefortelling.

Beliggenhet

Lokalisert i randsonen av bykjernen, er det aldri vanskelig å komme seg til D1012, hverken for de ansatte, eller kunder. Rett utenfor bygget finner en bussforbindelser som knytter deg sammen med alle hovedtraseene i Bergen og omegn. Har du behov for å kjøre egen bil til jobb, er det disponible parkeringsplasser i egen parkeringskjeller, eller i bakgård.

Er du en av de som synes den beste starten på dagen er å sykle over Bryggen uavhengig av vær, så kan du parkere sykkelen innendørs i parkeringskjeller og henge tøyet til tørk, før du tar en dusj i garderobeanlegget.

Innhold

Ledig lokale:

7. etasje - 540 kvm.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 1575
Bruksnr: 167

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.