Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

330 - 770 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

01.01.2025

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Leder utleie

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Kantine

Beskrivelse

Med kontor i D1012 på Dreggsallmenningen kommer en helt tett på byen, både det urbane livet - men også det som gjør Bergen til Bergen! Følg det yrende livet på Bryggen når vår blir til sommer, og sesongenes skiftende lys over Vågen.

Nå fristilles topp moderne 1. etasje med store vinduer og god eksponering mot travel gate. Lokalet kan også kobles med underetasjen med stor trapp, og består av møterom og kjøkken. Begge etasjer kan tilrettelegges for utadrettet virksomhet som meglerkontor, arkitekter, advokater, mediebyrå osv.

Lokaler for morgendagens kontor!
D1012 er med sin optimale bygningsstruktur godt egnet for både åpne arbeidsplassløsninger og kontorer. I rehabiliterte lokaler vil dere som leietakere være med på å skape nye historier, i moderne interiører, og innovativ teknologi.

Kontorlokalene får attraktive og lyse arbeidsareal mot de to fasadene, med gode støtterom, samhandlingrom og sosiale soner sentralt plassert.

Nye historier i gammelt bygg - midt i historien

D1012 har I snart 50 år vært kontorlokaler for ulike virksomheter I Bergen. Bli med på de 50 neste!

I D1012 ønsker vi å sette fokus på ombruk, sirkulær økonomi og smartere arealbruk. Parallelt med inngåelse av nye leiekontrakter vil vi rehabilitere og transformere bygget fra “brunt til grønt”. De gode materialene i bygget vil resirkuleres til nye bygningselementer, og være med på å skape både spennende konsepter og god historiefortelling.

Beliggenhet

Lokalisert i randsonen av bykjernen, er det aldri vanskelig å komme seg til D1012, hverken for de ansatte, eller kunder. Rett utenfor bygget finner en bussforbindelser som knytter deg sammen med alle hovedtraseene i Bergen og omegn. Har du behov for å kjøre egen bil til jobb, er det disponible parkeringsplasser i egen parkeringskjeller, eller i bakgård.

Er du en av de som synes den beste starten på dagen er å sykle over Bryggen uavhengig av vær, så kan du parkere sykkelen innendørs i parkeringskjeller og henge tøyet til tørk, før du tar en dusj i garderobeanlegget.

Innhold

Ledige lokaler:
U1. etasje - 340 kvm.
1 . etasje - 330 kvm.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 1575
Bruksnr: 167

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.