Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Butikk/Handel

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

330 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Beskrivelse

Strandgaten 10 har fantastisk beliggenhet i hjertet av Bergen sentrum, med alt av fasiliteter og servicetilbud like ved. Gaten er
Bergens beste handlegate, og det aktuelle lokale har en sentral og god beliggenhet tidlig i gaten.

Godt eksponert lokale
Nå åpner det seg en fantastisk mulighet til å leie et meget attraktivt butikklokale i Bergens beste handelsgate – Strandgaten. Det høye fottrafikknivået i gaten gjør dette til en ideell plassering for virksomheter som ønsker maksimal eksponering. Lokalet har sort og flott inngangsparti som er godt synlig i gaten. Herfra kommer man inn til trapp/rulletrapp som tar deg ned i lokalet.

Attraktivt handelslokale
Ledig lokale er totalt på ca. 330 m2 i underetasjen av bygget med en åpen og fleksibel planløsning. Lokalet passer forskjellige typer virksomheter innen handel, og ligger vegg i vegg med Dressmann.


Omringet av populære forretninger og tjenester
Å etablere virksomheten sin i Strandgaten 10 er mer enn en investering i et lokale; det er en investering i en lokasjon som kontinuerlig trekker folkemengder og som står i sentrum av bylivet i Bergen. Ledig lokale ligger mellom Norrøna og Dressmann.

Beliggenhet

Lokalet har en fantastisk beliggenhet, i hjertet av Bergen sentrum, med alt av fasiliteter og servicetilbud like ved inngangsdøren. Gjennom årenes løp har Strandgaten blomstret og etablert seg som Bergens viktigste handlegate. Området er meget attraktivt, og vi ser en økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Flere kjente merkenavn har i løpet av de siste årene valgt å etablere seg her, deriblant Holzweiler, Fjellräven, Helly Hansen, Urmaker
Bjerke og Lyko. Dette har bidratt til en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten. Gaten ligger tett på både Torgallmenningen, Fisketorget og Bryggen.

Torgallmenningen som av mange er regnet som byens navle ligger kun et steinkast unna eiendommen. Det er umiddelbar nærhet til bybane- og bussforbindelser, samt flere parkeringshus.

Innhold

Lokalet er på 330 kvm i bygget underetasje med rulletrapp.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.